Пианистката Лола Астанова ще свири на 6 юни в зала 3 на

...
Пианистката Лола Астанова ще свири на 6 юни в зала 3 на
Коментари Харесай

Красивата пианистка Лола Астанова ще свири в НДК през юни, но концертът в Пловдив се отлага

Пианистката Лола Астанова ще свири на 6 юни в зала 3 на НДК. Поради логистични аргументи и наложена смяна на част от датите от турнето, концертът, очакван за 30 май в Пловдив, се анулира, оповестяват уредниците от Pragma Music Entertainment.

По думите им в България Астанова ще сервира забавен микс от типичен и кросоувър творби, само че ще изсвири и песни от обичани саундтракове. Ще изненада публиката и с нещо напълно ново, върху което работи.

Лола Астанова има редица награди, измежду които " Еми “ и " Грами “. Има над един милион почитатели в Инстаграм и над 300 милиона гледания в обществените мрежи. Описва себе си като интровертен и по-затворен човек, който обича да прекарва време със себе си в уюта на дома. 

Кариерата я среща с редица звезди, измежду които Дейвид Фостър, Андреа Бочели, Марк Антъни, Степан Хаусер от 2 Cellos. Споделя, че в случай че има опция, би работила с Ед Шийран, Стинг и The Weeknd.

" Много постоянно хората си мислят, че дължината на роклята дефинира гения, само че аз считам, че не е належащо да спазваш някакви 100-годишни правила, с цел да бъдеш одобряван и оценен почтено. Мисля, че моята публиката не страда от сходни предубеждения и това се усеща по невероятната сила и атмосфера на моите концерти “, споделя Лола Астанова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР